22.04.2022

Velkommen til Yrkes-NM


Yrkes-NM i industrifag arrangeres i tidsrommet 26. til 28. april i bygning 5 i Raufoss Industripark. Her konkurrerer de "smarteste" lærlingene innenfor fagene sveising, industrimekaniker og automatisering. 

Arrangementet er en møteplass for bedrifter, ungdom, utdanningsinstitusjonene og innovasjonsmiljøene. Alle aktører som speiler det spennende industrimiljøet i Innlandet.

Katapulten/MTNC og Læringsfabrikken ønsker å sette fokus på Norsk vareproduserende industri. Vi skal heie frem dyktig og engasjert ungdom, som alle skal være med på å forme neste generasjons industriarbeidere. Alt skal kunne produseres i Norge til konkurransedyktige priser! 

Arrangementet er åpent for alle som er interessert, og det er en flott anledning til å se de spennende jobbmulighetene som industrien byr på. Vi ønsker spesielt velkommen til 450 9. klassinger som får sitt første møte med "toppidretten" i Norsk Industri!


Deltakerne vil by på en spennende konkurranse, og vise frem kunnskap på ypperste nivå innenfor faget. Samtidig er det muligheter for å knytte nettverk og bli kjent med nye bedrifter og leverandører innenfor industrien. 


Åpent for bedrifter og alle andre interesserte i tidsrommet: 
26.4 og 27.4  - kl. 09.00 – 17.00 (lunsj for deltakerne 11.30-13.30)
28.4                 - kl. 08.30 – 12.00 (premieutdeling kl 15.00)

I 1. etasje i bygning 5 vil det også være en NM-kafé driftet av elever fra Raufoss videregående skole, og som er åpen i tidsrommet 08.30 – 15.00.

Parkering og inngang: 
Ved elva ved Bygg 5 eller Amfi kjøpesenter

Arrangør er Norsk Industri i samarbeid med WorldSkills Norway, Læringsfabrikken på Raufoss, Opplæringskontoret for industrifag Innlandet, Nammo og andre samarbeidspartnere.