BEDRIFTSMEDLEMMER

Benteler Aluminium systems Norway AS

Verdensledende på lettvekt, sikkerhet og kollisjonssikring av biler. Produksjonen på Raufoss omfatter hele verdikjeden fra støping av egne legeringer, via ekstrudering og fullautomatisert forming av profiler til ferdige produkter.

Besøk nettside
Dokka Fasteners AS

Dokka Fasteners er spesialprodusent av festeelementer til krevende oppgaver, som f.eks. festebolter til vindmøller.

Besøk nettside
Eidsiva Energi

Eidsiva er et kraftselskap som eies av Hedmark og Oppland fylkeskommuner og 26 kommuner i begge fylker.

Besøk nettside
Furnes Jernstøperi

Furnes Jernsøperi fremstiller alle typer jernstøpegods og er en av Nordens største gategodsprodusenter.

Besøk nettside
Hapro Electronics AS

Hapro Electronics er en av Norges ledende tilbydere av EMS (Electronics Manufacturing Services). Som produksjonspartner for kunder i markeder som forsvar, ocean, telecom, landbruk og industri tilbyr bedriften produksjon og sammenstilling av profesjonell elektronikk og mekatronikk, samt tilhørende tjenesteyting til kundene som blant annet innkjøp, testing og shipping.

Besøk nettside
Hexagon Composites ASA

Et holdingselskap som eier Hexagon Ragasco og Hexagon Raufoss. De to selskapene produserer henholdsvis gassbeholdere og lagrings- og transportsystestemer for gass og bensin sylindere for naturgass i komposittmateriale.

Besøk nettside
Hunton

Hunton er en av Nordens ledende produsenter av byggematerialer basert på tre og trefiber.

Besøk nettside
Hydal Aluminium Profiler AS

Bedriften er et pressverk som lager aluminiumsprofiler, med betydelige markedsandeler i byggbransjen og underleveranser til automotive. Flere av bedriftene i NCE Raufoss er kunder av Hydal Aluminium Profiler.

Besøk nettside
Intek AS

INTEK er et kunnskapssenter med fokus på smarte innovative løsninger for industrien. INTEK utvikler ofte i samarbeid med kunde spesialløsninger til produksjonsceller eller produksjonslinjer.

Besøk nettside
Isiflo

En markedsleder i Europa på koblinger for VA/VSS-industrien i Europa. Varemerket er ISIFLO-koblinger som utvikles og produseres på Raufoss. Koblingene lanseres nå i komposittversjoner.

Besøk nettside
K.A. Rasmussen

K.A.Rasmussen er Nordens ledende raffinør og leverandør av produkter og tjenester innen edelmetaller. Det er et internasjonalt selskap, med datterselskaper og salgskontorer i 6 land.

Besøk nettside
Kongsberg Automotive Raufoss

Avdelingen på Raufoss designer, utvikler og produserer bremserørkoblinger, sikkerhetsdeler til bremser til lastebil, busser og tilhengere – både i messing og plastkompositt.

Besøk nettside
Mustad Autoline AS

Selskapet produserer og selger mekanisert utstyr til verdens linefiskeflåte og har en markedsandel på mer enn 90 %. Selskapet har hovedkontor på Gjøvik og har 60 ansatte i tillegg til salgskontorer rundt om i verden.

Besøk nettside
Nammo Raufoss AS

En høyteknologibedrift spesialisert innenfor design, utvikling og produksjon av ammunisjon og rakettmotorer, samt demilitarisering. Virksomhet i mange land som ledes fra hovedkontoret på Raufoss.

Besøk nettside
Plasman

Bedriften er blant de ledende produsentene av overflatebehandlet og sprøytestøpte plastkomponenter til den europeiske bilindustrien.

Besøk nettside
Raufoss Næringspark

Parken er en av Norges største industriparker, og forvaltes gjennom Raufoss Eiendomsforvaltning AS.

Besøk nettside
Raufoss Technology AS/Neumann Raufoss

Utvikler og produserer hjuloppheng i lettvektsaluminium til den globale bilindustrien, med kunder på flere kontinenter. Bedriftens fabrikker har ekstrem grad av automasjon, de mest moderne produksjonssystemer og høy kvalitet.

Besøk nettside
Sintef Manufacturing AS

SINTEF Manufacturing er et forskningsinstitutt innen industriell forskning på materialteknologi, produksjonsteknologi og digitalisering. Gjennom å kombinere manufacturingkompetanse med bransjekunnskap løser vi komplekse problemstillinger gjennom flerfaglighet for våre kunder. Vi utfører forskning som FoU partner for industri og næringsliv, og er en del av SINTEF som er blant de største oppdragsinstituttene i Europa.

Besøk nettside
Steertec Raufoss AS

Utviklinger og produserer styrekolonner og andre komponenter i aluminium for internasjonal bilindustri. Bedriften eies av det tyske konsernet Willi Elbe Group.

Besøk nettside
Total-Gruppen

En industriell nettverksorganisasjon som styrker innovasjon og verdiskapning i bedrifter som er engasjert i foredling av aluminium. Gruppen har 46 medlemsbedrifter.

Besøk nettside
Trox Auranor

TROX er ledende innen utvikling, produksjon og salg av komponenter, utstyr og systemer for innendørs klimaanlegg og ventilasjon. Dedikert forskning har gjort TROX til en leder innen innovasjon i disse feltene.

Besøk nettside
Topro Mobility

TOPRO er en norsk produsent av hjelpemidler - i hovedsak ganghjelpemidler. Produktene er spesielt kjent for design, brukervennlighet og kvalitet. TOPRO har hovedkontor og produksjonsanlegg på Gjøvik.

Besøk nettside
arrow right