BEDRIFTSMEDLEMMER

 

NCE Raufoss er et konsortium av 19 medlemsbedrifter og omfatter i tillegg nettverket TotAl-gruppen med 41 medlemsbedrifter. Til sammen omsetter bedriftene for ca. 13 milliarder kroner med en eksportandel på ca. 85%. Antall ansatte er ca. 4000, fordelt på bedrifter fra 10 til 1000 ansatte. Flere av bedriftene er del av globale konsern med aktivitet over hele verden.

 

 

BENTELER ALUMINIUM SYSTEMS NORWAY AS

 

Verdensledende på lettvekt, sikkerhet og kollisjonssikring av biler. Produksjonen på Raufoss omfatter hele verdikjeden fra støping av egne legeringer, via ekstrudering og fullautomatisert forming av profiler til ferdige produkter.

 

 Besøk nettside

DOKKA FASTENERS AS

 

Dokka Fasteners er spesialprodusent av festeelementer til krevende oppgaver, som f.eks. festebolter til vindmøller.

 

  Besøk nettside

EIDSIVA ENERGI

 

Eidsiva er et kraftselskap som eies av Hedmark og Oppland fylkeskommuner og 26 kommuner i begge fylker.
 

 Besøk nettside

GJØVIK KOMMUNE

 

 Gjøvik kommune ligger i Innlandet fylke og er en moderne småby i vekst med over 30.000 innbyggere. 
Gjøvik har sammen med naboen Raufoss ett av de sterkeste industriteknogiske miljøene i Norge. 
Byen er et senter for høyere utdanning og har flest studenter mellom Oslo og Trondheim. Både NTNU og landets største fagskole (Fagskolen Innlandet) har campus i Gjøvik.  

 

 Besøk nettside

HAPRO ELECTRONICS AS

 

Hapro Electronics er en av Norges ledende tilbydere av EMS (Electronics Manufacturing Services). Som produksjonspartner for kunder i markeder som forsvar, ocean, telecom, landbruk og industri tilbyr bedriften produksjon og sammenstilling av profesjonell elektronikk og mekatronikk, samt tilhørende tjenesteyting til kundene som blant annet innkjøp, testing og shipping.  

 

Besøk nettside

HEXAGON COMPOSITES ASA


Et holdingselskap som eier Hexagon Ragasco og Hexagon Raufoss. De to selskapene produserer henholdsvis gassbeholdere og lagrings- og transportsystestemer for gass og bensin sylindere for naturgass i komposittmateriale.

 

Besøk nettside

HYDAL ALUMINIUM PROFILER AS

 

Bedriften er et pressverk som lager aluminiumsprofiler, med betydelige markedsandeler i byggbransjen og underleveranser til automotive. Flere av bedriftene i NCE Raufoss er kunder av Hydal Aluminium Profiler.


Besøk nettside

INTEK AS

 

INTEK er et kunnskapssenter med fokus på smarte innovative løsninger for industrien. INTEK utvikler ofte i samarbeid med kunde spesialløsninger til produksjonsceller eller produksjonslinjer.

  

Besøk nettside

ISIFLO

 

En markedsleder i Europa på koblinger for VA/VSS-industrien i Europa. Varemerket er ISIFLO-koblinger som utvikles og produseres på Raufoss. Koblingene lanseres nå i komposittversjoner.

 

 Besøk nettside

K.A. RASMUSSEN


K.A.Rasmussen er Nordens ledende raffinør og leverandør av produkter og tjenester innen edelmetaller. Det er et internasjonalt selskap, med datterselskaper og salgskontorer i 6 land. 

 

 Besøk nettside

KONGSBERG AUTOMOTIVE RAUFOSS

 

Avdelingen på Raufoss designer, utvikler og produserer bremserørkoblinger, sikkerhetsdeler til bremser til lastebil, busser og tilhengere – både i messing og plastkompositt.

 

Besøk nettside

MUSTAD AUTOLINE AS

 

Selskapet produserer og selger mekanisert utstyr til verdens linefiskeflåte og har en markedsandel på mer enn 90 %. Selskapet har hovedkontor på Gjøvik og har 60 ansatte i tillegg til salgskontorer rundt om i verden.

 

 Besøk nettside

NAMMO RAUFOSS AS

 

En høyteknologibedrift spesialisert innenfor design, utvikling og produksjon av ammunisjon og rakettmotorer, samt demilitarisering. Virksomhet i mange land som ledes fra hovedkontoret på Raufoss.

 

Besøk nettside

PLASMAN 

 

Bedriften er blant de ledende produsentene av overflatebehandlet og sprøytestøpte plastkomponenter til den europeiske bilindustrien.

 

 Besøk nettside

RAUFOSS NÆRINGSPARK

 

Parken er en av Norges største industriparker, og forvaltes gjennom Raufoss Eiendomsforvaltning AS.

 

Besøk nettside

RAUFOSS TECHNOLOGY AS/NEUMANN RAUFOSS

 

Utvikler og produserer hjuloppheng i lettvektsaluminium til den globale bilindustrien, med kunder på flere kontinenter. Bedriftens fabrikker har ekstrem grad av automasjon, de mest moderne produksjonssystemer og høy kvalitet.

 

Besøk nettside

SINTEF MANUFACTURING AS

 

SINTEF Manufacturing er et forskningsinstitutt innen industriell forskning på materialteknologi, produksjonsteknologi og digitalisering. Gjennom å kombinere manufacturingkompetanse med bransjekunnskap løser vi komplekse problemstillinger gjennom flerfaglighet for våre kunder. Vi utfører forskning som FoU partner for industri og næringsliv, og er en del av SINTEF som er blant de største oppdragsinstituttene i Europa.

 

 Besøk nettside

STEERTEC RAUFOSS AS

 

Utviklinger og produserer styrekolonner og andre komponenter i aluminium for internasjonal bilindustri. Bedriften eies av det tyske konsernet Willi Elbe Group.

Besøk nettside

TOTAL-GRUPPEN

 

En industriell nettverksorganisasjon som styrker innovasjon og verdiskapning i bedrifter som er engasjert i foredling av aluminium. Gruppen har 46 medlemsbedrifter. 

 

 Besøk nettside